APEX TOUR & CRUSİE HOLİDAYS: VİZESİZ ALTERNATİFLER..

Türkiye'de ilk defa bir Yunan Firması ile işbirliğine giden Apex tour & Cruise Holidays; İzmir hareketli birbirinden özel, vizesiz Yunanistan ve adalar turu başlatıyor.Apex tour & Cruise Holidays farklı ve benzersiz programlarına bir yenisini daha ekledi. Birbirinden farklı alternatiflerle gezginlere vizesiz gemi seyahatler planladığını açıkladı.
19 Haziran itibari ile İzmir'den hareketle başlayacak olan geziler 3,4,5,6,7, gecelik Yunan adaları, Selanik ve Midilli'li orta ege, Dubrovnik'li Adriatik sahilleri ve Kahire'li Doğu Akdeniz gezisi gibi çeşitli programları ile 30 Ekim tarihine kadar devam edecek.
Apex Tour & Cruise Holidays yetkilileri profesyonel çağrı merkezi birimi ile talepleri değerlendirmeye başladı. Sezon boyunca her hafta farklı bir rota belirleyerek vizesiz alternatiflerle ön plana çıkan Apex Tour & Cruise Holidays; tek düze programlardan farklı ve benzersiz olarak 7 ayrı seçenek ile gezginlere özel seyahatler sunmayı hedefliyor..
Apex Tour & Cruise Holidays Genel Müdür Yardımcısı Orhan Üstündağ,1993 Yılından bu yana Kurvaziyer sektöründe saygın bir çizgiyle ilerlediklerine dikkat çekerek şöyle konuştu:
"Geniş ürün yelpazesi ile farklı kesimlerden tüm gezginlerin beğenisini toplamaya devam ediyoruz
Apex Tour & Cruise Holiday bugünkü sadık misafir kitlesine ulaşmak için profesyonel ekibi, kaliteli ve güler yüzlü hizmet ilkesi ile başarı grafiğini yükseltti. Yurt içinde ve Yurt dışında 5 ayrı şubesi ve 250 civarında temsilci acenteleri ile hizmet ağını genişletti " dedi.

Geniş bilgi için
www.apextour.com.tr

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

My Otel Carelta Antalya

Antalya'nın Tarihi Yerleri