Kemer'de artık almanlar yok !

Kemer'de bulunan Rose Otelleri Genel Kurlu Üyesi Tayyar Gül, Ağustos ayı itibariyle doluluklarda büyük bir düşüş yaşandığını ifade etti.Gül, bu düşüşü iç pazarda Ramazan ayına, dış pazarda da Küresel krize bağladı. Kemer de bulunan Rose Otelleri Genel Kurlu Üyesi Tayyar Gül, yaptığı açıklamasında, “ Bu yıl sezona sıkıntılı başladık. Haziran ayının gelmesi ile birlikte hızlı bir yükseliş gerçekleşti. Haziran-Temmuz ayları içerisinde istediğimiz gibi bir sezonun içinde kendimizi bulduk. Ancak Ağustos ayında çok büyük bir düşüşle karşı karşıyayız. Umarım bu düşüş eylül ayında devam etmez. Bunu iç pazarda Ramazan Ayına bağlarken, dış pazarda da küresel krize bağlıyorum. Ağustos ayında fiyatlar yüksek sezona geçiş yaptığı için acenteler otellere turist getirmekte zorlandı. '' dedi.

Kemer in artık Rus turistlere ev sahipliği yaptığını ve bu gerçeği artık kabul etmek zorunda olduklarını da ifade eden Gül, “ Otelimizde 80 e yakın Rus misafirimiz var. 10 da iç Pazar ve geriye kalan kısım da Baltık pazarı. Kemer de artık Almanları hiç yok diyebiliriz. Bunun nedenini ise Ruslar ile Almanların bir arada olamaması olarak yorumlayabiliriz. Çünkü Rus turistlerin tatil anlayışı ile Alman turistlerin tatil anlayışı, bir birleri ile çarpışıyor. Alman turistler daha sakin ve sesiz bir tatili tercih ederken, Rus turistler ise eğlenceyi daha çok tercih ediyor. '' diye konuştu.

Kış sezonu için ise hazırlıklarının devam ettiğini ifade eden Tayyar Gül, “ Yaz kış açık olan otellerimizin Kış sezonu için de çalışmaları devam ediyor. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da, kış sezonunda yine futbol turizmine yöneleceğiz. Bunun yanı sıra Kongre turizmi konusunda da yoğun bir faaliyet içindeyiz. Kış sezonunu futbol ve kongre turizmi ile geçireceğiz. Birçok Avrupa kulübü ile görüşmelerimiz var. Netleşecek olan takımlar Ekim ayı itibarı ile kamplarını Kemer de yaparken, otelimizde konaklayacaklar. '' diye konuştu.

Yorumlar

Unknown dedi ki…
sitemiz otel hizmetleri motel ve hotel buklet hizmetleri sunamktadır otel bukelt ihtiyaçlatınızı sitmizden karşılayınız otel buklet - otel buklet malzemeleri - Motel buklet - Hotel buklet - otel bukletçi - istanbul otel buklet - otel buklet bardaklık - otel buklet ayakabı cillası - otel buklet şampuan - otel buklet sabun - organik sabun - ikram ürünleri, buklet malzemeleri, otel buklet malzemeleri - ,
Otelbuklet dünyasında 1 numara olan www.9hc.org türkiye aramaları 9hc.org - antalya otel buklet - ankara otel buklet - izmir otel buklet - istanbul otel buklet - bodrum otel buklet - kuşadası otel buklet - milas otel buklet - çeşme otel buklet - kadıköy otel buklet - taksim otel buklet - kartal otel buklet - otel buklet - beşiktaş otel buklet hepsi 9hc.org da otel buklet dünyası.
web hosting shell akılı web site tasarımları webhosting domain hizmetleri türkiye istanbul kadıköy webhosting - web - shell sitesi tasarımalrıyla wordpress vbulletin kurulumları opencard kurulumları


Bu blogdaki popüler yayınlar

My Otel Carelta Antalya

Antalya'nın Tarihi Yerleri