Ramazan Bayramı Otelleri

Bayram, yılbaşı ve sömestr tatili gibi dörnemlerde iç turizm pazarını canlandırmak amacıyla başlatılan şarkıcılı paket tur programları yayılıyor. Bu dönemlerde şarkıcıların sahneye çıktığı program düzenleyen oteller sonuçtan memnun olduklarını belirtiyor.
Ayık: Bayramda oteller dolu olacak
Akdeniz Turistik Otelciler Birliği (AKTOB) Başkanı Osman Ayık, konuyla ilgili olarak Anadolu Ajansı (AA) muhabirine yaptığı açıklamada, “Kış mevsimi nedeniyle Antalya'daki otellerin büyük bölümü kapandı. Açık kalan az sayıda otel ise bayramda dolacak'' dedi.
Antalya'daki otellerin özellikle bayram tatillerinde dolduğuna işaret eden Ayık, ''Sanatçılı oteller tamamen dolarken, diğer oteller de bu doluluktan nasibini alacak”dedi.

Şarkıcı tercihleri
Bayram tatilinde şarkıcılı program uygulayacak otellerin yöneticileri, uygulama ile ilgili turizmgazetesi.com’a yaptıkları değerlendirmede uygulamadan memnun olduklarını söylediler.

Otel yöneticileri, sanneye çıkarılacak sanatçının belirlenmesinde herkesin ayrı bir nedeni olduğunu belirterek, gündemde olan sanatçıların sahne almasına önem verdiklerini belirttiler.
Konuyla ilgili olarak otel yöneticilerinin değerlendirmeleri şöyle:

Hediye Topal / Lara Titanic
Gündemde olan sanatçıları tercih ediyoruz. Bizde birinci gün Sibel Can, ikinci gün Volkan Konak, üçüncü gün İbrahim Tatlıses sahne alacak. Sibel Can ve İbrahim Tatlıses’in dinleyici kitlesi birbirine yakın. Volkan Konak’ın tarzı ve dinleyicisi biraz daha farklı. Volkan Bey, hem otelimize sık gelip giden bir sanatçı, hem de patronumuz da kendisi gibi Karadenizli olduğundan ayrıca bir tanışıklıkları var. Sibel Can ve İbrahim Tatlıses’e gala tarzı yemekli program hazırlarken Volkan Konak’a daha uygun olabileceğini düşündüğümüz bar tarzı program hazırlıyoruz.

Oğuz Terzi / MNG Turizm
Sanatçı tercihlerimizi misafir profilimize göre seçiyoruz. Genelde gündemde olan, fakat fazla sansasyonel olmayan sanatçıları tercih ediyoruz. Bu bayramda bünyemizdeki WOW Kremlin Palace ve Topkapı Palace otellerinde Candan Erçetin ve Ferhat Göçer sahne alacak. Daha önceki bayram ve tatillerde de o dönemki gündeme ve talebe göre Hülya Avşar’dan Hüsnü Şenlendirici’ye, Burhan Öçal’dan Cenk Eren’e, Emma Chaplin’e kadar farklı sanatçılarla çalıştık.

Kürşat Uyanık / Queen Elizabeth
Biz Ramazan Bayramı’nda yerel sanatçılarla çalıştık. Bu bayramda birlikte çalıştığımız Jolly Tur bize Tarkan’ı önerdi, ancak Tarkan’ın CD çalışmaları nedeniyle programı uymadığı için Bülent Ersoy, Ebru Gündeş ve Armağan’ın otelimizde sahne almasına karar verdik. Sanatçı seçiminde popülerlik önemli rol oynuyor.

Kim hangi otelde, fiyatlar ne kadar?
Anadolu Ajansı’nın güneydeki otellerde yaptığı araştırmaya göre, bayram tartilinde genelde popüler sanatçılar ağırlıklı olmak üzere müzik tarzı ve hitap ettiği dinleyici kitlesi de farklı olan sanatçılar otellerde sahne alacak.

Kurban Bayramında WOW Kremlin Palace ve Topkapı Palace ünlü sanatçılara sahnelerinde yer verecek. Bu otellerde 21 Aralıkta Candan Erçetin, 22 Aralıkta Ferhat Göçer sahne alacak.
Kremlin Palace'da minimum üç gece konaklayacaklar gecelik 199 YTL, yedi gece konaklayacaklar 130 YTL; Topkapı Palace'da ise minimum üç gece konaklayacaklar 179 YTL, yedi gece konaklayacaklar ise kişi başına gecelik 109 YTL ödeme yapacaklar.

Lara'daki Titanic Otel'de bayramın birinci günü Sibel Can, ikinci günü Volkan Konak, üçüncü gün ise İbrahim Tatlıses sahne alacak. Titanic'te minimum üç gece konaklayacaklar gecelik 255 YTL, yedi gece konaklayanlar ise gecelik 231 YTL ödeyerek hem dinlenecekler, hem de ünlü sanatçıları dinleyecekler.

İbrahim Tatlıses, bayramın birinci günü Belek'te Club Voyage Otel'de, Sibel Can bayramın ikinci günü Kemer Majest Mirage Park Otel'de sahne alacak. Can'ın sahne alacağı otelde tatilini geçirmek isteyenler, minimum dört gece kalmaları halinde gecelik kişi başına 136 YTL ödeyecek.

Kemer'de La Chateau De Prestige Otel'de bayramın üçüncü gecesi Gülben Ergen sahne alacak ve bu otelde minimum dört gece kalanlar gecelik kişi başına 120 YTL ödeyecekler. Funda Arar ise Belek'te Su Sesi Oteli'nde 22 Aralık gecesi sahneye çıkacak.

Kemer Limra Otel'de bayramın birinci günü Altay, ikinci günü Demet Akalın, üçüncü günü Petek Dinçöz hayranlarıyla buluşacak. Limra'da üç gece kalanların gecelik ödeyeceği ücret 124 YTL.

Petek Dinçöz, bayramın ikinci gecesinde Belek Atlantis Otel'de sahneye çıkarken, bayramın üç gecesi Rober Hatemo sahne alacak. Otelde minimum dört gece konaklayanlar kişi başı gecelik 136 YTL ödemede bulunacaklar.

Göynük'teki Queen Elizabeth Otel'de, bayramın ikinci gecesi Bülent Ersoy, üçüncü gecesi Ebru Gündeş hayranlarıyla bir arada olacak. Bu otelde minimum üç gece konaklayanlar gecelik kişi başına 229.40 YTL, yedi gece konaklayanlar gecelik 140.25 YTL ödeyecekler.

Kemer'deki Mirada Der Mar Oteli, bayramın ikinci gecesinde Seda Sayan'ı sahneye çıkaracak. Seda Sayan'ı izleyerek bayramı geçirecekler minumun üç gece kalmaları halinde gecelik 143.90; yedi gece kalacaklar 87.90 YTL ödemede bulunacaklar.

Lara Fame Residence Otel'de bayramın ikinci gecesi Altay, üçüncü gecesi Fatih Ürek sahne alacak. Bu otelde bayramda minimum dört gece kalanlar gecelik kişi başına 124 YTL ödeyerek, sanatçıları izleyip tatil yapabilecekler.

Lara Limak Otel'de ise minimum üç gece kalanlar gecelik 237.90 YTL ödeyerek, bayramın ikinci günü Serdar Ortaç, üçüncü günü ise Bengü'yü izleyebilecekler. Side Dionysos Otel'de Niran Ünsal sahneye çıkacak; bu otelde tatilin geceliği 100 YTL olacak.

Yorumlar

Unknown dedi ki…
sitemiz otel hizmetleri motel ve hotel buklet hizmetleri sunamktadır otel bukelt ihtiyaçlatınızı sitmizden karşılayınız otel buklet - otel buklet malzemeleri - Motel buklet - Hotel buklet - otel bukletçi - istanbul otel buklet - otel buklet bardaklık - otel buklet ayakabı cillası - otel buklet şampuan - otel buklet sabun - organik sabun - ikram ürünleri, buklet malzemeleri, otel buklet malzemeleri - ,
Otelbuklet dünyasında 1 numara olan www.9hc.org türkiye aramaları 9hc.org - antalya otel buklet - ankara otel buklet - izmir otel buklet - istanbul otel buklet - bodrum otel buklet - kuşadası otel buklet - milas otel buklet - çeşme otel buklet - kadıköy otel buklet - taksim otel buklet - kartal otel buklet - otel buklet - beşiktaş otel buklet hepsi 9hc.org da otel buklet dünyası.
web hosting shell akılı web site tasarımları webhosting domain hizmetleri türkiye istanbul kadıköy webhosting - web - shell sitesi tasarımalrıyla wordpress vbulletin kurulumları opencard kurulumları


Bu blogdaki popüler yayınlar

My Otel Carelta Antalya

Antalya'nın Tarihi Yerleri