Uni SeaFest '09 Kemer




Eğlencenin tavan yaptığı,türkiyenin dört bir yanındaki üniversitelileri bir araya getiren üni seafest 09 campus organization ve ayder turizm işbriliği ile Antalya kemer de the maxim resort hotel alatimya village hotel ve Grand ahber hotel de gerçekleşiyor.



Yat turları,rafting beach partiler kemer in en gözde mekanları olan inferno ve aura da gerçekleşecek özel gecelerle üniversiteler eğlenceye doyuyor.


Her şey dahil konseptinde gerçekleşen organizasyonumuzda sabah,öğlen akşam yemekleri,snack ikramlar hamam sauna fitnes center,açık kapalı yüzme havuzları ,alacart restaurantlar,su sporları ücretsiz olarak sizleri bekliyor.



İlk etap ı 6-10 mayıs ta gerçekleşen organizasyonumuzda 15-19 mayıs ve 20-24 mayıs tarihleri için rezervasyonlarımız artarak devam ediyor.

Sizde unutamayacağınız bir dört gün geçirmek istiyorsanız rezervasyonuzu hemen yaptırın.


Başvuru için: www.campusorg.net

www.ayder.com.tr

gezi koordinatörleri:



Serkan şahin: 0537 553 53 78

Cem çomak: 0536 921 98 12

Erkan kirtay: 0535 379 61 51

UNI SEAFEST 09 AYDER TURIZM ORGANİZASYONUDUR.
0212 343 93 03

Yorumlar

Unknown dedi ki…
sitemiz otel hizmetleri motel ve hotel buklet hizmetleri sunamktadır otel bukelt ihtiyaçlatınızı sitmizden karşılayınız otel buklet - otel buklet malzemeleri - Motel buklet - Hotel buklet - otel bukletçi - istanbul otel buklet - otel buklet bardaklık - otel buklet ayakabı cillası - otel buklet şampuan - otel buklet sabun - organik sabun - ikram ürünleri, buklet malzemeleri, otel buklet malzemeleri - ,
Otelbuklet dünyasında 1 numara olan www.9hc.org türkiye aramaları 9hc.org - antalya otel buklet - ankara otel buklet - izmir otel buklet - istanbul otel buklet - bodrum otel buklet - kuşadası otel buklet - milas otel buklet - çeşme otel buklet - kadıköy otel buklet - taksim otel buklet - kartal otel buklet - otel buklet - beşiktaş otel buklet hepsi 9hc.org da otel buklet dünyası.
web hosting shell akılı web site tasarımları webhosting domain hizmetleri türkiye istanbul kadıköy webhosting - web - shell sitesi tasarımalrıyla wordpress vbulletin kurulumları opencard kurulumları


Bu blogdaki popüler yayınlar

My Otel Carelta Antalya

Antalya'nın Tarihi Yerleri