Saphir Otel Kaleici



Saphir Otel 556 toplam oda, 1300 toplam yatak, 2 kral suiti, 10 balayı odası, 7 suit, 59 bağlantılı oda, 4 özürlüler için tasarlanmış oda, 474 standart oda kapasitelidir. Otel deniz, bahçe ve dağ manzaralıdır.

Oda Özellikleri: Odalar direk telefon bağlantılıdır ve odalarda balkon, minibar, kasa, uydu bağlantılı televizyon, merkezi klima, duş, küvet, tuvalet, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

Genel Özellikleri: Saphir Otel’de bahçe, televizyon köşesi, oyun odası, internet, kuaför, çamaşırhane, ütü, market, hediyelik eşya dükkanı, kuyumcu, jeneratör, istediğiniz an doktor, bakıcı, ücretsiz park, evcil hayvan bulundurabilme gibi olanaklardan yararlanabilirsiniz.

Spor & Eğlence: Saphir Otel iyi zaman geçirmeniz için açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çcouklar için yüzme havuzu, çocuk bölümü, ısıtmalı yüzme havuzu, aquapark, Türk hamamı, sauna, masaj, sağlık ve güzellik salonu, fitness salonu, aerobik, masa tenisi, bilardo, disco, gece animasyonu, spor animasyonu, tenis, mini futbol, plaj voleybolu, jogging, amfitiyatro, çocuk oyun alanı, banana, jet ski gibi seçenekler sunmaktadır.

Yeme & İçme: Her şey dahil konsepti ile çalışan otelde kahvaltı salonu, lobby bar, snack bar, havuz bar, plaj bar, restaurant bar, 1 açık büfe restaurant, 1 açık restaurant, 1 kapalı bulunmaktadır. Otel dünya ve Türk mutfağından farklı lezzetler sunmaktadır.

Toplantı & Kongre Salonu: Saphir Otel’de 500 maksimum kapasiteli 2 toplantı odası bulunmaktadır. Odalar tepegöz, ses sistemi, mikrofon, video player, televizyon, faks, klima, ışıklandırma sistemi ile donatılmıştır.

Konum: Saphir Otel Antalya Havaalnına 110 km uzaklıktadır. Özel plajı olan otel deniz kıyıssındadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

My Otel Carelta Antalya

Antalya'nın Tarihi Yerleri